Reviews
Clean Air  

Wat onze klanten van Clean Air zeggen

Zuivert de ganse ruimte, ongeacht het aantal m³

Testverslag

Enkel HEPA-filtratie is m² of m³ gebonden omdat zij meer en meer hun eigen gezuiverde lucht terug opzuigen. Of er nu 2 of 20 personen in die ruimte bevinden wordt niet aangegeven wat eigenlijk onlogisch is.

Monarch® Clean Air is de enige actieve luchtzuivering. Enkel Monarch® zorgt voor volledig gezuiverde lucht  waardoor de micro-organismen rond het toestel meer plaats krijgen, opschuiven naar het toestel en ook door Monarch® worden opgezogen. Zo ook de iets verdere, en verdere, en verdere. Op deze wijze zuigt Monarch® Clean Air alle onzuiverheden steeds van verder en verder aan, filtert ze en blaast volledig zuivere lucht terug uit. Omdat allergenen en virussen1.000 x kleiner zijn dan de doormeter van een mensenhaar, is het bijgevolg onbelangrijk of deuren open of dicht zijn.

Monarch® Clean Air zuivert een ganse woning of kantoor met 2 of 3 bouwlagen vanuit één plaats, zelfs met de deuren dicht.

Wat wel belangrijk is voor Monarch Clean Air is het aantal personen. Thuis, waar men ook slaapt, en er daardoor ook meer microben en allergenen zijn, volstaat één Monarch voor maximaal 6 gezinsleden. Op kantoor wordt dat één Monarch per 15 à 20 collega’s.

Luchtzuivering die niet m² of m³ gebonden is, is uniek en ongeëvenaard

Bestel Clean Air los