Reviews
Clean Air  

Wat onze klanten van Clean Air zeggen

Voordelen voor u en uw gezin!

Monarch® Clean Air

Voordelen voor u en uw gezin!

Uw voordelen met Monarch zijn trio.

1.      Op onderhoud van de woning

Geen stof meer in de lucht als de zon binnen schijnt geeft ook minder of geen stof meer op uw meubilair. In combinatie met de zuiverende en ontsmettende werking van deze luchtzuivering op al uw oppervlakken, maakt het onderhoud van de woning veel makkelijker en minder frequent.

De ontvettende werking van Monarch Clean Air maakt stof en vuil los tussen radiatorplaten en in ventilatiekanalen. Ondertussen worden al die materialen ook gedesinfecteerd.

Na elke poetsbeurt zal u merken dat heel uw binnenmilieu steeds langer en langer “proper” blijft.

2.      Op gezondheid van het ganse gezin

De bekomen luchtkwaliteit in de ganse woning heeft een zuiverend effect op de luchtwegen en de longen waardoor meer zuurstof in de bloedbanen terecht komt en die bloedbanen meer zuurstof brengen in de cellen van ons lichaam. Voornamelijk slapen in zuivere lucht beoogt dit effect in grote mate. Dit verhoogt onze natuurlijke weerstand en boost ons immuunsysteem waardoor deze luchtzuivering een helend effect heeft op onze gezondheid.

Reeds in 1994, en nog steeds, hebben we de jaarlijkse “Classification II as Medical device of the FDA” in huis, wat hiervoor een mooi bewijs oplevert. Iedereen, met gezondheidsklachten op de bovenste luchtwegen en/of de longen, ervaart de weldaad van deze luchtzuivering vrij onmiddellijk.

Door het elimineren van de virussen worden er ook geen aerosolen meer uitgeademd. De kans op overdracht van griep, RSV of Corona wordt hierdoor praktisch uitgesloten.

3.      De geldbeugel

Ongeacht of u en uw gezin in een appartement, een grote villa of een rijhuis met diverse verdiepingen woont, heeft u slechts één toestel nodig voor een gezin tot 6 personen.

U mag met Monarch Clean Air rekenen op een totale energiebesparing van minstens 10 %.

Ook het minder frequent onderhoud van de woning bespaart geld en een éénmalige aankoop met een schriftelijke ”levenslange waarborg” zonder onderhoudskosten met enkel filtervervanging, is ook niette versmaden. Deze besparingen samen zorgen dat de “financiële baten “ hoger zijn dan de “financiële last”. Dat vertaalt zich letterlijk in financiële winst!

De besparingen op gezondheid aan dokters- en medicatiekosten zijn voor vele gezinnen de belangrijkste reden om voor Monarcht e kiezen. Dit genereert een belangrijke bijkomende besparing die eigenlijk “onbetaalbaar” is.

Bestel Clean Air