top of page
WhatsApp Image 2023-08-23 at 5.14.27 PM (3).jpeg

OVER ONS

Ons merkverhaal

Al 26 jaar worden we “experts op het gebied van de binnenluchtkwaliteit” genoemd, maar aiR & M’s gaat verder dan dat.

We stoppen niet alleen met het informeren over hoe schadelijk uw lucht is, we helpen u met een degelijke en vooruitstrevende oplossing.

 

We hebben het voortdurend tot ons motto gemaakt om bewustzijn te creëren over de effecten op onze gezondheid van de schadelijke lucht die we inademen. Wij streven ernaar oplossingen te bieden die individuen, maar ook gezinnen, kantoren en bedrijven helpen er iets aan te doen.

 

Wij zijn een team van toegewijde professionals met de visie iedereen zuivere en gezonde lucht te bieden. Maak deel uit van onze wereldwijde missie en schenk jezelf, je gezin, je medewerkers en je bezoekers de lucht die elkeen verdient: zuivere en gezonde binnenlucht.

Air & M's-20220909-DSC09101 Vincent.jpg

Hoe het begon

In 1985 werd Kevin geboren als zoon van Ghislain Raymaekers en Christiane Maes. Kort daarna kreeg Kevin last van eczeem. In de negen jaar die volgden zaten we geregeld bij de kinderarts en werd er veel medicatie voorgeschreven, zonder succes, integendeel, tot overmaat van ramp kreeg Kevin steeds meer last van allerlei allergieën en astma.

 

We realiseerden ons dat de omgeving in huis mogelijk iets te maken had met Kevins gezondheidsklachten. Op een dag kwamen we een luchtzuiverend product tegen. Nadat we het begonnen te gebruiken zoals we zelf dachten, waren we verrast van de impact op zijn gezondheid. Zijn symptomen verdwenen als sneeuw voor de zon en het ging snel van “felle verbetering tot volledige genezing”. Dit was de motivatie en de start om ook anderen te helpen.

 

In 2002 hebben we aiR & M’s opgericht. De R komt van Raymaekers en de M van Maes en door de bedrijvigheid in luchtzuivering begint de naam met aiR, aiR & M’s

 

Een positieve en goede relatie met onze klanten is voor ons nog steeds essentieel. Ik, Ghislain, ging op demo bij de klant en Chris bezocht na enkele maanden elke klant voor een evaluatie. Het heeft ons een onvoorstelbare kennis op gezondheid opgeleverd, die niet altijd strookt met de geldende normen.

In 2008 werden we met aiR & M’s invoerder voor de BeNeLux-regio. Ondertussen breidt de distributie zich uit van België, Nederland en Luxemburg naar Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Italië, Griekenland en Finland.

bottom of page