top of page

PARTNERS

Monarch Clean Air heeft een bewezen staat van dienst in het al meer dan 26 jaar trouw bedienen van klanten op het gebied van binnenluchtkwaliteit met FDA-goedgekeurde apparaten.

aiR & M’s is de exclusieve distributeur van Monarch Clean Air, een merk van Conet Industries, in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Italië, Griekenland, Finland.

 

Onze missie is het bieden van innovatieve luchtzuiveringsoplossingen die verontreinigende stoffen effectief verwijderen en tegelijkertijd een gezonder binnenmilieu bevorderen

Monarch Clean Air
in praktijk:

Clean Air-certificaat van Viridi Air

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat Monarch® Clean Air het "Clean Air Certificaat" heeft behaald! Het Clean Air Certificate, uitgegeven door Viridi Air, erkent bedrijven voor hun 'zeer zuivere' producten, diensten en bedrijfsbeleid voor binnen- en buitenlucht. Het is voor ons een kwestie van trots om deze erkenning te krijgen voor ons bedrijf, onze filosofie en voor onze producten.

Schone Lucht-label algemeen 2024 www (be
aiR & M's bv - Schone Lucht-certificaat - 2024-2025.jpg

Goedkeuring door de Belgische regering

Monarch® Clean Air luchtreinigers zijn door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu goedgekeurd als gecontroleerde en toegestane luchtzuiveringsproducten ook in de strijd tegen Corona- en andere virussen.

Certificaat Monarch Clean Air.jpg

Maak deel uit van ons team

Wilt u ook partner worden van Monarch Clean Air en bedrijven en mensen voorzien van écht gezonde binnenlucht?

bottom of page