top of page

Het geheim van een goede gezondheid: zuiver water, zuiver voedsel en zuivere lucht!


Een goede gezondheid is de sleutel tot een bevredigend en waardevol leven. Als we onze gezondheid negeren, weten we dat dit gevolgen zal hebben. Gezondheid verwaarlozen kan leiden tot langdurige ziekte, dure medische behandelingen en zelfs ziekenhuisopname of overlijden. Dit bewijst dat het gezegde 'Gezondheid is rijkdom' juist is.Schoon water, veilig voedsel en vervuilde lucht?


Als je gezond wilt zijn, zou je dan vervuild water drinken? Zou je water gebruiken van een onbekende en niet-gecertificeerde bron? “Neen” antwoorden we, want we weten dat onzuiver water ziektekiemen bevat die ziekten en zelfs de dood kunnen veroorzaken.

good healthy food

Hoe zit het met het voedsel dat we eten? Zou je besmet of oudbakken voedsel eten? Zou je voedselproducten kopen waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden? “Neen” antwoorden we, want we weten dat onzuiver voedsel ziektekiemen bevat die ziekten en zelfs de dood kunnen veroorzaken.

polluted air

Zijn we ook voorzichtig met de lucht die we inademen? Zoals uit de afbeelding hiernaast blijkt hebben we dagelijks beduidend meer lucht nodig dan voeding en drank. Van alle drie kunnen we ziek worden maar enkel gezond zuivere lucht heeft een preventieve en helende werking op onze gezondheid.Veel mensen denken dat de lucht bij hen thuis of op kantoor netjes en gezond is, maar is dat wel zo? Elke vrouw zal dagelijks, als het even kan, graag een raam open zetten. Dat doet zij om de vervuilde binnenlucht te verversen met verse buitenlucht, toch? En met de pandemie dienden we een mondmasker te dragen bij het betreden van de supermarkt en niet bij het verlaten ervan. Het is duidelijk: het is de binnenlucht die ons ziek maakt en waar ziekte-overdracht gebeurd.Wist je dat?


Wist je dat je elke dag ongeveer 22.000 keer lucht inademt?

family at home

Elke ademhaling bevat 40.000 tot 75.000 deeltjes. Dat komt neer op 1,1 miljard deeltjes per dag!


De gevaarlijkste deeltjes in de lucht zijn de deeltjes die we niet met het blote oog kunnen zien. De giftigste deeltjes kunnen alleen door een microscoop worden gezien. Wist je dat sommige van deze deeltjes tot 140 dagen in de lucht blijven, wat gelijk staat aan 20 weken / 3.360 uur of 201.600 minuten!


We kunnen denken dat onze huizen en kantoren veilig zijn. Het slechte nieuws is dat deze gevaarlijke deeltjes overal “indoor” te vinden zijn. Het is meermaals bewezen dat ze oorzaak zijn van allerlei gezondheidsklachten. Bovendien treft het mensen van alle leeftijden, van pasgeborenen tot ouderen. Niemand is er immuun voor, iedereen heeft ermee te maken.

Als je je gezondheid serieus neemt en let op het water en voedsel dat je eet, denk je dan niet dat het ook belangrijk is om op te passen op de lucht die je inademt?

 A person in hospital
Adverse effect on health

Veel mensen leren over het belang van zuivere lucht nadat ze de nadelige effecten van luchtvervuiling binnenshuis op de gezondheid hebben ondervonden. Mensen die het belang van zuivere lucht leren kennen, weten dat ze beter niets aan het toeval kunnen overlaten. Ze zorgen ervoor dat de lucht die ze inademen veilig, schoon en zuiver is.


Wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf/gezin gezond zuivere lucht inademt zodat jullie gezondheid verbetert, zowel preventief als helend?


Maak kennis met Monarch Clean Air!

Monarch Clean Air

De luchtreiniger van Monarch Clean Air wordt geproduceerd door Conet Industries uit Zuid-Korea.


Monarch Clean Air is veel meer dan een gewone luchtreiniger. Het is een medisch geclassificeerd filtratiesysteem dat allergenen, virussen en schimmelsporen tot 99,9999% zuivert. Dit is uniek, wetenschappelijk bewezen en gecertificeerd door internationale testinstituten.

Image of Monarch Clean Air  (Envirotect)  air purifier

Naast deeltjesfiltratie maakt Monarch Clean Air gebruik van natuurlijke UVC-technologie voor een grondige desinfectie van de lucht. Het heeft ook veel andere voordelen. De Europees goedgekeurde Ionengenerator zorgt voor een verbeterde zuurstofopname. Het Vertical Whirlpool Blower System zorgt voor een gelijkmatige verdeling, waardoor u overal in huis of kantoor zuivere lucht inademt, 22000x per dag.


Clean Air - een basisbehoefte in de wereld van vandaag


Terwijl je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je zuiver drinkwater drinkt en gezond voedsel eet, is er ook een manier om ervoor te zorgen dat je zuivere, schone lucht inademt.


Als je klaar bent om door een wereld vol microscopische uitdagingen te navigeren, dan is Monarch Clean Air je beste kans om deze strijd te winnen. Monarch Clean Air is een voorhoede op het gebied van gezondheid en beschermt en verfijnt uw omgeving, ademhaling per ademhaling.


Met Monarch Clean Air wordt het zuiveren van de lucht heel eenvoudig. Het beste is dat het volledig zorgeloos is en geen onderhoud vergt. In één klap kunt u ervoor zorgen dat uw gezin en teams op het werk volledig beschermd zijn tegen indoor luchtvervuiling. U bent beschermd tegen ziekte, ziekteoverdracht en ziekteverzuim.


Het belang van zuivere lucht is heel eenvoudig te omschrijven:

Voeding en drank zijn belangrijk voor maag, lever en darmkanaal.

Zuivere lucht is belangrijk voor longen, hart en bloedvaten!


Omarm Monarch Clean Air en u kunt er zeker van zijn dat elke ademhaling die u inademt een stap is naar een gezondere toekomst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het Monarch® "Total Indoor Environment Purification System"!Comentários


bottom of page